HABER ARAMA

Gelişmiş

Önde Gelen Sosyal Medya Platformları ile Ortak Proje

18.02.2015

İstanbul Aydın Üniversitesi Dr. Mustafa Aydın Silikon vadisi ziyaretinde sosyal medyanın önde gelen şirketleri Google, Twitter ve LinkedIn ile biraraya geldi.

Categorie  Kategori : Duyuru
Comments  Yorum : 0
Reading  Okuma : 467

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Silikon Vadisi ziyaretinde Google, Twitter ve Linkedin yetkilileri ile bir araya gelen Dr. Mustafa Aydın bu vesile ile dünyanın en önemli kurumları olan bu firmalarda çalışan Türklerle bir araya geldi. Bir çok global projeye imza atan genç dehalarla büyük gurur duyduklarını belirten DR. Mustafa Aydın kendilerini İstanbul Aydın Üniversitesine davet ederek en kısa zamanda ortak projelere başlayacaklarını belirtti.

Istanbul Aydin University Dr. Mustafa Aydin met the leading social media companies Google, Twitter and Linkedin during his Silicon Valley visit.
Dr. Mustafa Aydin met the Turkish employees at Google, Twitter and Linkedin during his Silicon Valley visit. He stated that he was honored with those young and successful employees who worked on big global projects and told his plans to invite them to Istanbul Aydin University to work on joint projects soon.

Duyuru

En Çok Okunanlar