HABER ARAMA

Gelişmiş

İAÜ'de Barbekü Keyfi

14.07.2016

Dr.Mustafa Aydın Barbekü Partisi’nde idari kadro çalışanları ile bir araya geldi.

Categorie  Kategori : Duyuru
Comments  Yorum : 0
Reading  Okuma : 384

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yaz döneminin gelmesiyle birlikte İstanbul Aydın Üniversitesi soluğu üniversitenin Tepekent Sosyal Tesislerinde aldı.

İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr.Mustafa Aydın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Barbekü Partisi’nde İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörü Yadigar İzmir’li, İstanbul Aydın Üniversitesi Rektör Yardımcısı İbrahim Hakkı Aydın ve çok sayıda idari kadro çalışanı katılım sağladı.

Pleasant moments in Tepekent

Dr. Mustafa Aydın came together with the administrative staff for a barbeque party.

With the coming of the summer term, Istanbul Aydın University found itself in the Tepekent Social Facilities.

Many administrative staff, including Istanbul Aydın University Rector Yadigar İzmirli and Istanbul Aydın University Vice-Rector İbrahim Hakkı Aydın, attended the BBQ party which was thrown by the Istanbul Aydın University President Dr. Mustafa Aydın.

Duyuru

En Çok Okunanlar