HABER ARAMA

Gelişmiş

İstanbul Aydın Üniversitesi'nden Endonezya'da Yeni İşbirliği

23.11.2016

University of Prof. Dr. Moestopo Beragama rektörü ve dekanları ile Cakarta seyahati kapsamında bir araya gelen İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın iki üniversite arasında işbirliği protokolü imzaladı.

Categorie  Kategori : Duyuru
Comments  Yorum : 0
Reading  Okuma : 233

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gelişmekte olan Endonezya yükseköğretim sistemine ve Beragama Üniversitesi’ne İAܒnün uzun yıllara dayanan uluslararası ve akademik tecrübesi ile her konuda destek olacaklarını ifade eden Dr. Aydın yaz ve kış okullarında Beragama Üniversitesi öğrencilerini ağırlayacaklarını ve akademik konularda destek vereceklerini belirtti.

Uluslararasılaşma konusunda İAܒnün kendilerine mentorluk etmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Beragama Üniversitesi rektörü ise Türkiye’den ilk işbirliği antlaşmalarını İAÜ ile yapmış olduklarını hatırlatarak, eğitim diplomasisi vizyonuna sahip bir üniversiteyle böyle bir anlaşma imzalamalarının kendileri için büyük bir şans olduğunu belirtti.

A Collaboration in Indonesia by Istanbul Aydin University

University of Prof. Dr. Moestopo Beragama rector and deans and Istanbul Aydin University president Dr. Mustafa Aydin have signed a collaboration protocol. Dr. Aydin stated that IAU, with its lengthy international and academic experience will help support Indonesian developing higher education system and Beragama University.

IAU will host Beragama University students during the summer and winter schools. Stating their pleasure to have IAU as a mentor in internationalization, Beragama University rector also mentioned that IAU is the first university to have the first collaboration with the university in Turkey and expressed that they feel lucky to have signed such an agreement with the university with education diplomacy vision.

Duyuru

En Çok Okunanlar